Άγρια Δύση

Ο διαγωνισμός του Μηνύματος είναι και πάλι εδώ και αυτή τη φορά θα μας μεταφέρει στην αφιλόξενη Άγρια Δύση. Ετοιμαστείτε να περιπλανηθούμε στις αχανείς ερήμους που ακόμα και οι πιο σκληροί (έτσι νομίζουν) τα έχουν βρει σκούρα…, και - το πιο σημαντικό απ' όλα - να χαρούμε μέσα από το παιχνίδι... ΙΙΙΙΙΙΧΑΑΑΑ!!!!

Ετοιμαστείτε, λοιπόν, για ένα περιπετειώδες ταξίδι με τρελές σφαίρες και γρήγορα πιστόλια. Μέσα σε 9 μήνες θα πρέπει να φέρετε εις πέρας 7 διαφορετικές δοκιμασίες, να αντιμετωπίσετε καουμπόηδες, ινδιάνους και όποια άλλη δυσκολία εμφανιστεί στον δρόμο σας.

Προσέξτε όμως: τα πράγματα δε θα είναι και τόσο απλά, καθώς πολλοί άλλοι καουμπόηδες με τις ομάδες τους ξεκινούν το ίδιο ταξίδι. Γι' αυτό θα πρέπει να είστε ταχύτατοι και αποτελεσματικοί. Ταΐστε λοιπόν τα άλογά σας, φορέστε τα καπέλα σας και ας κερδίσει ο πιο γρήγορος… στον στόχο… Καλό ξεκίνημα!

Λίγα λόγια για τον διαγωνισμό...

Σκοπός του φετινού διαγωνισμού είναι να καταφέρετε να πείσετε τον σερίφη Dallas , ο οποίος ψάχνει για νέους βοηθούς, ότι η ομάδα σας αποτελείται από τους καλύτερους. Πώς θα το κάνετε αυτό; Μαζεύοντας τους περισσότερους βαθμούς μέσα από τις δοκιμασίες. Κάθε δοκιμασία θα δίνει και πόντους στην ομάδα σας. Σε κάθε μέρος που πηγαίνετε θα συναγωνίζεστε με τις υπόλοιπες ομάδες προκειμένου να μαζέψετε τον μέγιστο αριθμό βαθμών. Η κάθε δοκιμασία θα δίνει διαφορετικούς βαθμούς. Επίσης, θα έχετε τη δυνατότητα να επιλέξετε μία δοκιμασία στην οποία θεωρείτε ότι είστε καλοί και να παίξετε joker. Το joker θα διπλασιάσει τους βαθμούς που πήρατε από τη συγκεκριμένη δοκιμασία.

Και μέχρι να σας ανακοινώσει ο Σερίφης την πρώτη δοκιμασία, δεν έχετε παρά να μαζέψετε την ομάδα σας, να βγάλετε ένα όνομα και να προπονηθείτε. Καλό ζέσταμα...

παιχνίδι δάσους

Καλώς ήρθατε και πάλι στον super διαγωνισμό του Μηνύματος! Φέτος τα πράγματα θα είναι πιο δύσκολα. Ένας καουμπόης πρέπει να είναι ικανός να βρίσκει αυτό που ψάχνει ό, τι και αν σημαίνει αυτό… Έτσι, ο σερίφης αποφάσισε να ξεκινήσουμε με το κυνήγι του χαμένου θησαυρού. Προπονηθείτε σκληρά τις επόμενες μέρες στη σκοποβολή, στην αντοχή και στο φτυάρισμα, γιατί θα έρθετε αντιμέτωποι με πολλές και δύσκολες δοκιμασίες. Πρώτη βγαίνει η ομάδα που θα καταφέρει να τις κάνει συντομότερα και ακολουθούν οι υπόλοιποι ανάλογα με τον χρόνο τους. Σας ευχόμαστε καλή επιτυχία και προσοχή στους ινδιάνους που βρίσκονται εκεί γύρω!!! (60 βαθμοί)

ποδόσφαιρο

Αν καταφέρετε να ανταπεξέλθετε στις σκληρές δοκιμασίες που σας περίμεναν στον Θησαυρό, περάστε στην επίθεση… κυριολεκτικά…, βάλτε τα γιλέκα σας σαν σωστοί καουμπόηδες,καθαρίστε και γυαλίστε τα όπλα σας, δέστε τα σπιρούνια στις μπότες σας και ετοιμαστείτε για τη δεύτερη δοκιμασία του Μηνύματος. Ποδόσφαιρο. Οι κανονισμοί έχουν ως εξής:
1. Η νίκη δίνει 15 βαθμούς, η ισοπαλία 10 και η ήττα 5 βαθμούς.
2. Η διάρκεια των αγώνων είναι 60 λεπτά (2 ημίχρονα των 30 λεπτών).

χριστουγεννιάτικο event

Τα Χριστούγεννα κι η Πρωτοχρονιά πλησιάζουν. Ο Σερίφης ήδη έχει αρχίσει να δοκιμάζει τους πρώτους κουραμπιέδες (ναι , υπάρχουν κουραμπιέδες και στην Άγρια Δύση) όμως μαζί έρχεται και το Χριστουγεννιάτικο Event του Μηνύματος©, στο οποίο θα υπάρχει και μία δοκιμασία για τον Διαγωνισμό, που θα προσφέρει βαθμούς στην ομάδα σας και μελομακάρονα στην κοιλιά σας. Για να τα καταφέρετε, θα χρειαστείτε ταχύτητα, ομαδικότητα και συγχρονισμό. Γι’ αυτό, σκουπίστε την άχνη από τον κουραμπιέ, αφήστε κάτω το μελομακάρονο και ξεκινήστε την προετοιμασία. Σας περιμένουμε όλους!!! (60 βαθμοί)

σημαία

Μέχρι στιγμής ορισμένοι τα έχετε πάει εξαιρετικά ενώ κάποιοι άλλοι… τέλος πάντων. Ο Σερίφης Dallas αποφάσισε πως η ομάδα που θέλει να επικρατήσει σε αυτή την μάχη πρέπει να έχει και το κατάλληλο λάβαρο. Πιάστε, λοιπόν, μολύβι και χαρτί (άλλοι απλά ανοίξτε το google) και ξεκινήστε να σχεδιάζετε τη σημαία με την οποία η ομάδα σας θα οδηγηθεί στη νίκη.
Θα αξιολογηθείτε για:
1) Αισθητικό - τελικό αποτέλεσμα
2) Προδιαγραφές - καινοτομία - πρωτοτυπία
3) Δυσκολία κατασκευής
Η σημαία σας θα πρέπει να έχει διαστάσεις 50x70 ως 70x100, να είναι σχεδιασμένη σε πανί (όχι εκτυπωμένη) και να έχει βαφτεί με χρώμα. Σε κάθε κατηγορία η μέγιστη βαθμολόγηση θα είναι 15 βαθμοί. (Μέγιστο σύνολο 45 βαθμοί).

ΧΡΟΝΟΙ

Τρεχάτε ποδαράκια μου... Ποιος ήταν τελικά ο πιο γρήγορος;

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

Με αστερίσκο (*) αναγράφονται οι ομάδες οι οποίες έχουν παίξει joker

ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ

Σχολιασμός διαγωνισμού

Φοβερό! To Crew του φαλακρού αφησε αρκετά πίσω του τους δεύτερους πλέον Santa Fridays και ΛΑΒΟΥ αλλά έχει και μια απόσταση ασφαλείας. Βέβαια σε έναν τέτοιο διαγωνισμό με συνεχείς ανατροπές όλα μπορείς να τα περιμένεις όπως και να βγουν πρώτοι το Παλληνιακό κύμα...

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟ EVENT

Για να γελάσουμε λιγάκι βρε αδελφέ...

ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΠΟΙΗΜΑΤΑ ΤΟΥ EVENT

 • Λοιπόν θέλουμε τα Επεισόδια φούτερ Μηνύματος. Δεν γίνεται άλλο. Έχουμε κρυώσει... Κατά προτιμήση large γιατί τρώμε όλο μας το φαγητό (και τα κεράσματα).

  Επεισόδια
 • Μόνο εγώ πρωτα πήρα τηλέφωνο το 69999999999 για να ρωτήσω και μετά κατάλαβα το δούλεμα;😂

  Ανώνυμος
 • Καλά σημαία 50*70 που ακούστηκε; Τι θα την κάνετε; Κουβέρτα για τον κ. Κώστα;

  Πράκτορες
 • Ηλία..... Ποτέ δεν είναι αργά να γυρίσεις !!!

  Ανώνυμος

Η γνωμη σου μετραει

Πώς σου φαίνεται ο διαγωνισμός μέχρι στιγμής; Μήπως κουράστηκες; Μήπως αντί για τους Καουμπόηδες βρήκες μπροστά σου τους Ινδιάνους; Στείλε μας τη γνώμη σου.

Οι πιο αστείες παρατηρήσεις θα δημοσιεύονται.